7. decembar 2023.7. dec 2023.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za četvrtak, 7. decembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 7. decembar 2023. godine pišu o ubistvu devojčice u Severnoj Makedoniji, predstojećim izborima i dolasku suosnivača kompanije "Epl" Stiva Voznijaka u Srbiju.

BLIC - "Vanju oteli i ubili zbog dedinog blaga", o ubistvu devojčice u Severnoj Makedoniji. Pod naslovom "U opasnosti smo od izumiranja vrste i zato moramo da pogledamo gore", list piše o konferenciji ekoloških i biznis lidera na Kopaoniku.

VEČERNjE NOVOSTI - Ministarka zdravlja Danica Grujičić navodi za list "Veteranima napokon zdravstvena knjižica". "Berbokova mirođija i u srpskim izborima", o izjavama šefice nemačke diplomatije.

DANAS - "SPS kao vreća za predizborno udaranje", o odnosima Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije. "Neslana šala ili uvreda žrtava Holokausta", o fotomontaži predsednice Saveta REM-a Olivere Zekić u nacističkoj uniformi.

NOVA - "Razočarani naprednjaci mogu da se okrenu SPS-u", navodi list. Kandidat za gradonačelnika Šapca liste "Srbija protiv nasilja" Nebojša Zelenović navodi za list "Konačno će se desiti 6. oktobar, banditi u politici će na sud".

POLITIKA - "Državljanstvo Srbije za Stiva Voznijaka", o poseti suosnivača kompanije "Epl". Kandidat za gradonačelnika Beograda liste "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović kaže za list "Potpuna otvorenost u radu biće imperativ". Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović ocenjuje "U srpskoj politici postoje dva i po političara".
Agencija Beta

Najnoviji broj

25. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa