21. februar 2024.21. feb 2024.
ProCredit Šabac

ProCredit Šabac

ProCredit banka – odlični uslovi za keš kredit, sa podrškom savetnika

ProCredit banka je godinama prisutna u Šapcu. Nalazi se u Gospodar Jevremovoj 28b.

Uvek je važila za stabilnu i pouzdanu banku koja je tradicionalno izbor broj jedan za štediše, ali i ključni finansijski partner malih i srednjih preduzeća. Uz sve to, ProCredit je prva banka koja je digitalizovala sve procese i otvorila Zone 24/7 u kojima klijenti mogu da obavljaju sve vrste transakcija samostalno i to 24 sata dnevno.

Klijenti ProCredit banke ne znaju šta je čekanje u redovima – jer sve mogu da odrade od kuće i online – od otvaranja računa, do isplate keš kredita.

Nikola Stefanović, direktor ProCredit filijale u Šapcu, otkriva za naš portal zašto će ProCredit banka od ove godine biti još bliža klijentima.

-ProCredit banka je prva ONLINE banka. Svi naši servisi su digitalizovani i nastavićemo dalje da ih usavršavamo i razvijamo. Do sada smo u našim Zonama 24/7 imali kolegu koji je pomagao klijentima prilikom obavljanja transakcija na bankomatima. Od ove godine smo uveli novinu: u svim našim ekspoziturama ponovo rade i savetnici, koji su radnim danima tu da klijentima daju informacije u vezi sa kreditima, štednjom, oročenjima, karticama, računima, kao i da iste po potrebi realizuju. Naš cilj je da ponudimo građanima veoma konkurentne uslove i maksimalno efikasnu uslugu.

ProCredit do kraja februara nudi građanima sjajne uslove za keš kredite, koje bi valjalo iskoristiti. Tu ponudu najbolje ilustruje primer da ako se podigne kredit od 200.000 dinara, za 12 meseci se vrati 210.000 dinara. Ovo je samo primer, ali ista logika prati i ostale iznose i ročnosti.

Jer, početak godine je pravo vreme za planiranje manjih ili većih investicija za podizanje kvaliteta života, a povoljnije uslove na tržištu nije lako pronaći.
PR

Najnoviji broj

16. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa