23. februar 2024.23. feb 2024.
Foto: pixabay

Foto: pixabay

Naslovne strane za petak, 23. februara

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 23. februara pišu o podelama u pokretu "Mi - Glas iz naroda" i evenutlanim novim izborima u Beogradu.

BLIC - "Cveta crno tržište plastične hirurgije", piše list. "Šifra 2 + 2 + 2 vodi Beograd u nove izbore", o podelama u pokretu "Mi Glas iz naroda".

VEČERNjE NOVOSTI - "Repriza izbora u Beogradu u maju?", piše list. "Selimirov pogled ka Ocu našem", nagradu "Meša Selimović" dobio Selimir Radulović za pesničku zbirku "Zapis na stubu, jerusalimskom".

DANAS - "Nestorović je hteo da bude predsednik", o podelama u pokretu "Mi - Glas iz naroda". "Još ima policajaca koji ne služe ni partiji ni mafiji", o policajki Katarini Petrović koja je oslobodjena optužbi za odavanje službene tajne.

NOVA - "Evropa sprema dve misije zbog kradje izbora", piše list. List piše da je lista "Mi - Glas iz naroda" podeljena na tri struje, u tekstu pod naslovom: "Nestorović hoće da formira partiju".

POLITIKA - "Šta je razlog sukoba u pokretu Branimira Nestorovića, novac ili ideja", piše list o podelama u pokretu "Mi- Glas iz naroda". "Nećemo nikome dozvoliti da vežba strogoću na Srbiji", kazala je funkcionerka Socijalističke partije Srbije Snežana Paunović.

KURIR - "Batut": proglašena epidemija malih boginja u Beogradu, piše list.

SRPSKI TELEGRAF - "Legija u zatvoru piše scenario za seriju o ubistvu Đinđića", osuđeni komandant JSO otkriva tajne, piše list. List piše: "Vučić s najmoćnijim ljudima u Americi", od njih put vodi do Trampa i Bajdena.

ALO - "Ubila ga tuga za sinom", preminuo otac Dejana Milojevića. List piše da je u Beogradu prodata garaža za 63.000 evra - Samo za bogataše.

INFORMER - "Haos u pokretu čuvenog doktora. Nestorović pravi novu stranku zvaće se Pravi Mi, piše list.
Beta

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa