24. februar 2024.24. feb 2024.
U ime SPŠ skupu prisustvuju direktor škole<strong> Predrag Savić </strong>i upravnica doma <strong>Tanja Nikolić</strong> koja je potpredsednik  podgrupe poljoprivrednih škola sa domom učenika (foto: SPŠ)

U ime SPŠ skupu prisustvuju direktor škole Predrag Savić i upravnica doma Tanja Nikolić koja je potpredsednik podgrupe poljoprivrednih škola sa domom učenika (foto: SPŠ)

SPŠ na trećoj konferenciji zajednice domova učenika jugoistočne Evrope

Danas se u Skoplju održava Treća konferencija zajednice domova učenika jugoistočnej Evrope uz učešće predstavnika Makedonije, Crne Gore, BiH, Srbije, Hrvatske, Madjđarske, Bugarske i Slovačke.

U ime SPŠ skupu prisustvuju direktor škole Predrag Savić i upravnica doma Tanja Nikolić koja je potpredsednik podgrupe poljoprivrednih škola sa domom učenika.

Direktor škole Predrag Savić i upravnica doma Tanja Nikolić (foto: SPŠ)

- U godini kada SPŠ obeležava važan jubilej, 120 godina postojanja, ukazana nam je čast da jedan od govornika na konferenciji bude direktor Srednje poljoprivredne škole sa domom učenika - Šabac koji se skupu obratio nakon ministra prosvete Severne Makedonije.

Obraćanje (foto:SPŠ)


SPŠ sa domom učenika -Šabac prepoznata je kao primer dobre prakse i kao bitna članica ovog udruženja. To je još jedna potvrda uspešnosti rada ove obrazovne ustanove koja od svog osnivanja 1904. predstavlja nezaobilazni deo obrazovnog sistema naše zemlje- poručuju iz šabačke Srednje poljoprivredne škole.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa