15. april 2024.15. apr 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 15. april

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za ponedeljak 15. april 2024. prenose izvode iz jučerašnjeg obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a pišu i o dešavanjima u Izraelu i u regionu.

ALO - "Planeta u strahu od trećeg svetskog rata", Iran lansirao preko 300 dronova i projektila na Izrael, piše list. O gradnji stadiona u Surčinu: "Počinje".

BLIC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o borbi protiv lobiranja za rezoluciju o Srebrenici: "Možda ćemo se kandidovati za nestalnu članicu SB UN". Svet na ivici trećeg svetskog rata: "Gori nebo". Omiljena letnja destinacija Srba na dlanu: "Nova pravila za letovanje u Grčkoj".

VEČERNjE NOVOSTI - Jasna poruka Vučića "Podnećemo rezolucije o Jasenovcu i Šumaricama", piše list. Posle napada Irana "Izrael čeka trenutak za osvetu". Hapšenja u Podgorici "Katnić i Lazović bili deo istog klana", piše list.

DANAS - Sagovornici Danasa o tome koliko članstvo Kosova u Savetu Evrope i rezolucija o genocidu najavljena u Ujedinjenim nacijama "pomažu" naprednjacima pred beogradske i lokalne izbore: "Vučić 'doziva' Armagedon, a bori se kao protiv uroka". Profesor Zoran Stojiljković o izvršnoj vlasti bez moći "Tri prethodne vlade su primer uzurpirane vlasti".

NOVA - Statusni simboli naprednjačke elite "Besne limuzine u garažama dedinjskih vila, poslovi od države, lažne diplome i, naravno, Beograd na vodi", piše list. Ćutanje režima na predloge opozicije: "A od vlasti ni pisma ni razglednice". Bliski istok na ivici totalnog rata, napad Teherana na Izrael: "Osveta Irana poruka Natenjahuu i Bajdenu".

INFORMER - "Zapamtite, pobediće Srbija", naslov teksta pred glasanja o prijemu Kosova u Savet Evrope i rezoluciji o Srebrenici. Pod naslovom "Iran i Izrael u ratu" list piše o napadu Irana na Izrael.

KURIR - "Narode srpski, glavu gore", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić o rezoluciji o Srebrenici.

SRPSKI TELEGRAF - "Đilas bi bojkot izbora", piše list o različitim stavovima unutar opozicije.

POLITIKA - Vučić o odgovoru Srbije na rezoluciju o Srebrenici "Možemo biti kandidat za nestalnu članicu Sb UN". Glavna tužiteljka za ratne zločine Snežana Stanojković: "Žrtva je uvek bila u fokusu rada tužilaštva". U sredu parlamentarni izbori u Hrvatskoj: "HDž u nedovoljnoj prednosti", piše list.
Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa