15. april 2024.15. apr 2024.
Zapažen nastup Šapčana u Mađarskoj (foto: D. D.)

Zapažen nastup Šapčana u Mađarskoj (foto: D. D.)

Evropska bronza za Anu

Šabačka karatistkinja Ana Bojić ponovo se okitila medaljom na Evropskom prvenstvu. Članica kluba Šabac - Fuđimi, braneći boje Srbije, bila je deo nacionalnog tima seniorki koji je bio treći u Evropi na Šampionatu u Debrecinu.

Bronza za Srbiju (foto: D. D.)


Uz nju šabački klub u nacionalnom timu predstavljale su Andrea Marković (juniorke) i Sara Stošić (kadetkinje), obe u borbama. One su se dobro predstavile, ali nisu stigle do odličja.

-Zadovoljni smo svakom osvojenom medaljom, i ovaj put taj kontinuitet je nastavljen seniirskom bronzom koju je osvjila Ana Bojić. Idemo još jače u nove izazove sa više iskustva, koja će takmičarima pomoći uz naporne treninge da se domognu viših ciljeva - istakao je trener Dejan Dašić.

Kohai Evropski Kup, za niža učenička zvanja od žutog do plavog pojasa iz Šabac Fuđimija prvi put su učestvovali u disciplini kate: Sofija Teodorović (plavi pojas) stigla do eliminacionog kruga, Staša Gavrilović (zeleni pojas) osvojila je četvrto mesto, dok je Mladen Marković (crveni pojas) preglasavanjem sudija 3:2 ostao bez finalnog kruga.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa