17. april 2024.17. apr 2024.
Vredna pobeda za samopouzdanje (foto: D. B.)

Vredna pobeda za samopouzdanje (foto: D. B.)

Šabac nadigrao Zvezdu

Šabac Eliksir - C. Zvezda 12:11 (5:2, 4:2, 1:3, 2:4)

Neće pobeda u derbiju unaprediti Šabac na tabeli, ali je značajna injekcija samopouzdanja pred polufinale. Pobeđen je učesnik grupne faze Lige šampiona i četvrtfinalista Evro kupa.

U efikasnom prvom periodu, Šabac je pokazao mnogo više, uz pet golova, imao je i jedan okvir gola, dok je Zvezda do golova došla na individualni kvalitet, bez stvorenih prilika.

Sledi polufinale plej-ofa (foto: D. B.)


Nastavio je domaćin gde je stao zbog sirene. Nova serija golova i veća svežina su došli do izražaja. Nije Šabac samo igrao bolje, već i lepše i efikasnije. U finišu Zvezda ipak pokazuje zašto je drugi favorit Lige i smanjuje minus.

Počelo je lepo u trećem kvartalu, golom Braća, a potom domaćin, dominantan do tog trenutka, ulazi potpuno u kontraritam. Zvezda dobija na samopouzdanju, u Šabac ulazi nesigurnost. Tri gola u nizu Beograđana potpuno ih vraćaju u igru. Domaći su se suočili sa trećim isključenjima Koraća i Koptseva

Gol Stanića je privremeno zaustavio nalet, ali je usledila nova serija. Približila se Zvezda na gol minusa. Mačić je postigao ključni gol dva minuta pre kraja.

U subotu Šabac Eliksir gostuje Vukovima, a ovom pobedom je i matematički osigurao plasman u plej-of nokaut fazu (polufinale).
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa