28. april 2024.28. apr 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 28. april

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 28. april pišu o odlaganju glasanja o Rezoluciji o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama, o rasprodatim turističkim aranžmanima za predstojeće praznike, Beogradskom maratonu i drugim temama.

BLIC - Klimatolog Vladimir Đorđević: "Sledi decenija vremenskih ekstrema". U vodiču za buduće mladence list navodi: "Za prosečnu svadbu bar 15.000 evra".

VEČERNjE NOVOSTI - List piše o odlaganju glasanja o Rezoluciji o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama: "Velika pobeda Srbije i Vučića bez presedana".

INFORMER - "Zapad odložio glasanje o Srebrenici jer ne može da obezbedi većinu?!", o pomeranju glasanja koje je prvobitno planirano za 2. maj.

KURIR - Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković u intervjuu listu kaže: "Naš državni vrh će nastaviti da se bori za istinu i pravdu". List piše da je košarkaški trener Željko Obradović produžio ugovor sa Partizanom i da će ostati u tom klubu još dve sezone.

ALO - List piše da pokret "Kreni-Promeni", koji je najavio učešće na junskim izborima u Beogradu, Novom Sadu i još nekoliko mesta, "finansiraju strane organizacije". "Praznik trčanja u Srbiji", o Beogradskom maratonu na kom učestvuje više od 2.000 takmičara.

POLITIKA - Razgovor nedelje sa direktorom Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" Milovanom Bojićem: "Istorijsku šansu za saradnju sa Kinom ne treba propustiti". U Temi nedelje list piše da su rasprodati aranžmani za predstojeće praznike "Dolinom vekova za dane odmora".

SRPSKI TELEGRAF - List prenosi izjavu predsednika Rusije o vojnim operacijama u Ukrajini "Putin: Do jula osvojiti tri grada". List piše da je kosovski premijer Aljbin Kurti "u panici" jer diplomatska borba predsednika Srbije Aleksandra Vučića daje rezultate.
Beta

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa