29. april 2024.29. apr 2024.
Beta

Beta

Naslovne strane za ponedeljak, 29. april

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 29. april 2024. godine pišu o izborima 2. juna, formiranju Vlade Srbije, rezoluciji UN o genocidu u Srebrenici i drugim temama, prenosi Beta.

BLIC - U tekstu "Istina o izborima 2. juna", list donosi sve detalje vezano za beogradske i lokalne izbore. "Niko ne zna koliko je Srba 'tamo daleko'", o srpskoj dijaspori. "Tragična smrt majke dvoje dece u Sremskoj Mitrovici", piše list.

VEČERNjE NOVOSTI - "I Priština bi sada da ima svoju Srebrenicu", o najavama predsednice Kosova Vjose Osmani da će tužiti Srbiju Sudu u Strazburu. "O novoj Vladi na praznik", piše list.

DANAS - V.d. direktora OŠ "Vladislav Ribnikar" Ljubomir Pejović u intervjuu za list navodi "Zaposleni i roditelji nisu protiv memorijalnog centra". Izborna lista Srpske napredne stranke u Nišu "Bez dosadašnje gradonačelnice Sotirovski".

NOVA - "Veselinović kandidat koalicije Biram borbu za gradonačelnika Beograda", kaže za list kopredsednik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović. "SNS otklonom od Sotirovski priznaje loše vođenje grada", o izostavljanju dosadašnje gradonačelnice Niša sa izborne liste vladajuće stranke. "Ašanin, Gojković ili Lončar na mestu direktora RFZO", piše list.

POLITIKA - "NATO bombe još prete na 150 lokacija", nakon otkrivanja zaostale bombe na gradilištu u Nišu. "Sabor srpskog naroda nakon glasanja o rezoluciji o Srebrenici", piše list. "Opozicija nastupa u novim kolonama", o predstojećim izborima.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa