7. maj 2024.7. maj 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za utorak, 7. maj

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 7. maj pišu o poseti predsednika Kine Si Đinpinga Srbiji, novoizabranoj vladi i akciji pojačane kontrole saobraćaja.

BLIC - "Sve o poseti Sija Srbiji" o poseti kineskog predsednika. "Srbi sve češće na more idu u maju i oktobru" piše list o letovanju građana Srbije.

VEČERNjE NOVOSTI - O akciji pojačane kontrole saobraćaja "Za nedelju 36.000 ljudi uhvaćeno u brzoj vožnji". "Znak da je Kina Srbiji najvažnija na Balkanu" o poseti predsednika Kine.

DANAS - Kako je izgledala izvršna vlast u Srbiji poslednje tri decenije "Vučevićev kabinet najbrojniji u 21. veku". "Na delu tipičan odnos kolonizatora i kolonije" o poseti predsednika Kine Si Đinpinga.

NOVA - Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović u intervjuu za list "Ovo je vlada kontinuiteta korupcije, krađe izbora i kriminala". O poseti predsednika Kine "Si Đinping pumpa rejting Vučiću pred izbore".

POLITIKA - "Stari kontinent u znaku novog skoka desnice" o izborima za Evropski parlament 2024. "Kineske investicije u našoj zemlji premašile pet milijardi evra".
Agencija Beta

Najnoviji broj

16. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa