20. maj 2024.20. maj 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 20. maj

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 20. maj pišu o putovanju predsednik Srbije Aleksandra Vučić u Njujork gde će se u četvrtak u Generalnoj skupštini UN glasati o predlogu Rezolucije o međunarodnom danu promišljanja i sećanja na genocid u Srebrenici, o lokalnim izborima 2. juna, o padu helikoptera iranskog predsednika i drugim temama.

BLIC - "Bojkot izbora moguć i 2. juna" o odluci opozicionih partija da ne učestvuju na izborima. "Leto u Grčkoj, nove takse i novi propisi" izveštaj o situaciji na popularnim grčkim letovalištima.

DANAS - "Železnica trpi zbog politike" o sudaru vozova kod Vukovog spomenika.

VEČERNjE NOVOSTI - List piše o najavi susreta predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa patrijarhom Porfirijem i njegovom putu u Njujork "Iz hrama u bitku za istinu i pravdu". "Raisijeva letelica nestala u vrletima" o padu helikoptera u kom je bio iranski predsednik.

NOVA - Centralno mesto na naslovnoj strani zauzima tekst "Ucene, batinaši, režimski mediji i institucije koje 'žmure' na afere". Aleksandar Jovanović iz Ekološkog ustanka kaže u intervjuu za list "Nije naučna fantastika da Vučić negde izgubi."

POLITIKA - List prenosi Vučićevu izjavu o glasanju u UN "U četvrtak ćemo znati ko su nam prijatelji". "Zastrašujuće slika stradanja koja ostaje u sećanju lekara" o 25. godišnjici bombardovanja KBC "Dragiša Mišović".
Beta

Najnoviji broj

13. jun 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa