29. maj 2024.29. maj 2024.
Beta

Beta

Naslovne strane za sredu, 29. maj

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu, 29. maj pišu o porastu nasilja i tinejdžerima koji su ubili čoveka na Voždovcu, ali i o izborima.

BLIC - "Zakopao sam oca u kući zbog penzije", strava i užas u Zemunu. List piše i o prognozama političkih analitičara, "Teško da će biti pata karte kao u decembru".

VEČERNjE NOVOSTI - "Revizija tužbe je pucanj u prazno", pravnici o ideji BiH za naplatu ratne štete. List piše i o mitingu SNS u Beogradu, "Pobedićemo za život naše Srbije".

DANAS - "Sada svi ljudi na planeti prete Vučiću ubistvom", reakcije na izjave predsednika Srbije da mu ministar iz BiH "radi o glavi". List piše i o epidemiji morbila u KBC Zemun, "Zaraženo sedmoro, bebe nisu ugrožene".

NOVA - "Od Arapa smo uzeli 920 miliona evra za budžetsku podršku", od koga se sve i zašta Srbija zadužila do 36 milijardi evra. List donosi i "Detaljan vodič za upis na fakultete".

POLITIKA - "Metro nije samo želja, već realnost Beograda", kaže Aleksandar Šapić u intervjuu. List piše i da "Nemačke fabrike dolaze da Čačak više ne odlazi", položen kamelj temeljac za pogon PVC grupe.
Beta

Najnoviji broj

25. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa