29. maj 2024.29. maj 2024.
Opština Vladimirci

Opština Vladimirci

Opštinsko veće opštine Vladimirci održalo 11. sednicu

U kancelariji predsednika opštine dr Gorana Zarića, danas je održana jedanaesta sednica Opštinskog veća opštine Vladimirci, kojom je isti i predsedavao.

Početak rada bio je u 09,00 časova.

Na dnevnom redu nalazilo se deset tačaka dnevnog reda, o kojima su većnici odlučivali.

S obzirom na to da Slavici Mirković, master pravniku iz Vladimiraca, dana 29.05.2024. godine, prestaje rad na položaju načelnika Opštinske uprave, usled proteka vremena na koji je postavljena, te je Opštinsko veće donelo novo rešenje o postavljenju iste na period od pet godina, počev od 30.05.2024. godine. Prilikom donošenja rešenja imale su se u vidu odredbe Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicima lokalne samouprave.

U pogledu zahteva koji se odnosio na finansiranje radova sanacije objekta bazena na Sportsko-rekreativnom centru u Vladimircima, članovi veća isti su odobrili, kako bi se blagovremenom javnom nabavkom koja će biti raspisana, obezbedio nesmetan početak letnje sezone.

Centru za socijalni rad, biće prosleđen zahtev fizičkog lica, kao podnosioca, a koji se obratio za materijalnu pomoć, kako bi se doneli nalaz i mišljenje socijalnog radnika.

Kada su u pitanju zahtevi finansijske prirode, a koji podrazumevaju rebalans opštinskog budžeta, članovi veća su odobrili one koje smatraju opravdanim i da su u skladu sa zakonom.

Najnoviji broj

25. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa