10. jul 2024.10. jul 2024.
Foto: pixabay

Foto: pixabay

Naslovne strane za sredu, 10. jul

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 10. jul pišu o formiranju vlasti u beogradskoj opštini Stari grad, o rezultatima parlamentarnih izbora u Francuskoj, o Vimbldonu i drugim temama.

BLIC - "Bastać predsednik Skupštine, podrška stigla od SNS", o raspletu u beogradskoj opštini Stari grad. "Vimbldone, čuvaj se, Novak se naljutio", o kritikama koje je Đoković uputio delu publike.

VEČERNjE NOVOSTI - "Osvojila čak tri miliona glasova više, a izgubila", o izbornom sistemu u Francuskoj i rezultatu desnice. "Bestidni Britanci u ratu sa Đokovićem", o neprijatnosti koju je srpski teniser doživeo na Vimbldonu.

DANAS - List prenosi izjavu predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa: "Ivica Dačić je SPS pretvorio u Vučićev privezak". "Združeni udar vlasti i tabloida na novinare", o hajci protiv Srđana Škora i izvlačenju njegove izjave iz konteksta.

NOVA - "Bastaća SNS podržao za predsednika Skupštine", o formiranju vlasti u beogradskoj opštini Stari grad. "Na IT smerove se prijavilo 1.300 studenata manje", o opadanju interesovanja za programerske smerove na fakultetima.

POLITIKA - "Orbanova mirovna misija izazvala bes u Briselu", o reakcijama nakon posete mađarskog premijera Rusiji i Ukrajini. "Srbija čvrsto za Dejtonski sporazum i integracije Srpske", o poseti predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić Republici Srpskoj.

KURIR - "75 godina NATO", senka Trampa nad samitom Alijanse, piše list. List piše i da je Srbija na korak od obaranja istorijskog rekorda najtoplijeg jula: "Vrelina".

SRPSKI TELEGRAF - "Bajden ima Parkinsonovu bolest?", otkrivaju američki mediji, piše list. List piše i o pacijentu koji je umro posle operacije hemoroida, zbog lekarske greške.

INFORMER - "Ostao sam miran i sa strelom u vratu", ispovest žandarma heroja. List piše i da se nastavlja monstruozna kampanja protiv Aleksandra Vučića.

ALO - "Deja bi da svali krivicu na Srđana", osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić sutra ponovo pred tužiocem. Opozicioni političari takmiče se u bolesnim pretnjama, piše list.
Beta

Najnoviji broj

11. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa