9. oktobar 2019.9. okt 2019.
Ramirez: Borićemo se, to obećavamo

Ramirez: Borićemo se, to obećavamo

Jadransku A1 ligu "Šabac" nastavlja u subotu duelom protiv "Juga". Na Gradski bazen šampion Hrvatske dolazi u okviru četvrtog kola. Iako je reč o velikom favoritu, Šapčani obećavaju zalaganje, borbenost i trud kako bi pružili što jači otpor. Ukoliko se ukaže prilika, neće je propustiti, a čuda su moguća uz pune tribine.

-Biće ovo moj prvi duel protiv "Juga", ali je to ime koje izaziva strahopoštovanje u celoj Evropi. Oni jesu favoriti, no mi ne treba da mislimo o njima, već o nama i našoj igri. Naši kvaliteti nisu mali, treba da ih pokažemo u bazenu, bez obzira ko je protivnik - istakao je Kančelor Ramirez, američki reprezentativac u redovima Šapca na konferenciji za medije kluba.

Slično obećanje daje i pomoćni trener Nikola Car.

-Nažalost poraženi ulazimo u meč. U derbiju protiv Partizana izgubili smo izjendačen duel, no nemamo vremena da mnogo mislimo o njemu. Naš cilj je plasman među pet najboljih, a kada igrate protiv vrhunskih ekipa, možete da izgubite, ali ne smete da pokažete strah i da se ne borite u svakom trenutku, kako bi pokazali da pripadate eliti. Pozivam publiku da nam pomogne u našim nastojanjima - dodaje Car.

Utakmica startuje u subotu od 20 časova, a trener Mirović na raspolaganju ima kompletan sastav.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa