14. novembar 2019.14. nov 2019.
Nova ambulanta u Jevremovcu

Nova ambulanta u Jevremovcu

U toku su završni radovi na izgradnji seoske ambulante u Jevremovcu. Na prethodna dva referenduma građani su izglasali da se gradi nova ambulanta, a danas se upravo to i realizuje. Ovo je od velikog značaja za žitelje ovog mesta koji će od sada imati adekvatniji prostor i bolje uslove za lečenje.

- Ponosan sam na svoje meštane koji su glasali za predlog mesne zajednice na prethodna dva referenduma. Ponosan sam na sve sugrađane koji učestvuju u akcijama kao što su "dva na dinar". Tri ulice smo asfaltirali u prethodnom periodu spojili smo Jevremovac sa Letnjikovcem. Projekat koji treba da počne sa realizacijom na proleće je vakumska kanalizacija koja treba da uključi 700 domaćinstava i stvori mogućnost meštanima da se prikače - rekao je predsednik Saveta Mesne zajednice Milan Vasić i najavio novo direktno olučivanje zakazano za 8. decembar.
Vasić je pozvao građane da učestvuju i izađu u što većem broju. Građanima koji se nisu upisali u poseban birački spisak poručio je da se upišu do 8. decembra u Mesnoj kancelariji i Gradskoj upravi. Jedan od predloga je završetak uređenja centra naselja.

Gradonačelnik Šapca Nevojša Zelenović posetio je ambulantu i uverio se u poštovanje izvođenja dinamike radova.
- Ono što je najpotrebnije meštanima zajednice oni su izglasali, mi to sada realizujemo. Ulazimo u novi krug koji će početi 8. decembra u 60 mesnih zajednica, 100.000 Šapčana će moći slobodno da odlučuje o 200 miliona dinara- istakao je Zelenović.

Gradonačelnik je pozvao građane da se upišu u birački spisak, kako bi zajedno doneli promene u grad, i unapredili uslove u kojima žive.
- Ako ne budemo čuli šta građani misle, onda oni neće hteti tu da žive. Biraće druga i sređenija mesta - zaključio je Zelenović.

Opširnije u štampanom izdanju...

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa