16. novembar 2019.16. nov 2019.
TV Naša prodata, emisije ukinute

TV Naša prodata, emisije ukinute

Autori i voditelji emisija na Televiziji Naša dobili su obaveštenje da njihove emisije ubuduće neće biti emitovane, jer je televizija prodata.

List Danas je nezvanično saznao samo to da su u pitanju inostrani kupci.

Ni narodni poslanik Đorđe Vukadinović, ni pisac Marko Vidojković, koji su među autorima televizije Naša, ne znaju zašto je i kome televizija prodata.

Vukadinović kaže za Danas da nema pouzdane informacije o prodaji, ali, kako napominje, činjenica je da će u narednom periodu biti jedan medij manje na kojem se može čuti opozicioni glas.

List podseća da su početkom septembra u televiziju Naša došli izvršitelji i policija, a da je vlasnik televizije Zoran Bašanović rekao da se to dogodilo bez pravnog osnova i da je to treći put da je ta televizija izložena otvorenim pritiscima od strane vlasti, kao jedan od retkih opozicionih medija u Srbiji.

Danas podseća da je Zoran Bašanović bio jedan od osnivača Srpske napredne stranke i kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Posle razlaza sa naprednjacima, njegova TV Naša postala je jedna od retkih stanica gde su gostovali lideri opozicije i slobodni novinari.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa