21. novembar 2019.21. nov 2019.
Pocerski Metković glasa o sedam projekata

Pocerski Metković glasa o sedam projekata

Meštani Pocerskog Metkovića 8. decembra drugi put će iskoristiti pravo da odluče šta će u njihovom selu biti urađeno od povraćaja novca od poreza na imovinu. Za raspodelu ukupno 900.000 dinara predloženo je čak sedam projekata.

Meštanima će biti ponuđeno da glasaju za: popravku asfalta, postavljanje propusta ispid asfalta i izradu drugog sloja asfalta u Danojlićima, pomoć FK "Dumača", održavanje i šljunčenje malskih puteva, održavanje groblja i centra sela, radove na spomeniku na centru sela i izradu betonske staze do ulaza u školu iz Pocerske ulice.

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović danas je posetio Pocerski Metković gde ga je dočekalo tridesetak građana, koji su želeli da postave različita pitanja. Dijalog je u jednom nekoliko navrata postajao malo burniji, a dvojica ljudi je sve to snimala. Kako su kasnije meštani rekli, "snimatelji" uopšte nisu iz ovog sela.

Prošle godine meštani su se na neposrednom izjašnjavanju opredelili da se uradi ograda oko škole, što je i završeno i da se renovira Dom kulture, a ti radovi su još uvek u toku. takođe, deo sredstava izdvojen je za održavanje groblja i šljunčenje puteva.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa