Info

8. decembar 2019.8. dec 2019.
Srbija na naslovnim stranama

Srbija na naslovnim stranama

Dnevne novine u izdanjima za nedelju 8. decembar 2019. godine na naslovnim stranama pišu o promociji novih helikoptera, o dešavanjima u Demokratskoj stranci, o privatnom obrazovanju.

BLIC - Donosi istraživanje Instituta za javno zdravlje "Batut" - "Svaki treći tinejdžer ne može bez kocke". Intervju sa Branislavom Lečićem najavljen je naslovom "Glavnu reč u Demokratskoj stranci moraju da vode demokrate".

VEČERNJE NOVOSTI - Pod naslovom "Handke i 'Novosti' zajedno čekaju 'Nobela'", reporter ovog lista iz Švedske izveštava o dodeli priznanja piscu Peteru Handkeu. "Moćni helikopteri čuvaće našu slobodu", o promociji novih letelica na aerodromu Batajnica.

POLITIKA - "Od ciglane do megacirkusa", naslov je teme nedelje koju list posvećuje privatnom obrazovanju. Naslovom "Politika 'velike Albanije' je relikt Drugog svetskog rata", najavljen je intervju sa predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem.

ALO - "Uhapšen nesudjeni gazda 'Megatrenda'", o hapšenju neuspešnog kupca univerziteta "Megatrend" Dejana Đorđevića.

KURIR - "Vučić: Vučević podnosi krivičnu prijavu protiv mene i mog brata", o izjavi predsednika Srbije da će potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević u ponedeljak podneti krivičnu prijavu zbog optužbi za slučaj "Jovanjica".

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa