Info

10. decembar 2019.10. dec 2019.
Naslovne strane za utorak, 10.decembar 2019.godine

Naslovne strane za utorak, 10.decembar 2019.godine

(Beta) - Dnevne novine na naslovnim stranama za 10. decembar pišu o podnošenju krivične prijave koju je podneo gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja zbog slučaja "Jovanjica", o saopštenju Agencije za borbu protiv korupcije u vezi sa mogućim sukobom interesa ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i o pozivima kosovskim političarima za saslušanje pred Specijalizovanim tužilaštvom u Hagu.
ALO - Naslovom "Srbijo pomozi Dušanu i Dunji" list poziva u prikupljanje pomoći porodici iz sela Odevce na Kosovu i Metohiji. "Zbogom Popara", umro glumac Zoran Rankić.

BLIC - "Odlaže se nastavak pregovora o Kosovu", list piše o procenama kada bi se mogli nastaviti pregovori Beograda i Prištine. "Lepa Aleksija krila drogu za velike bosove", list piše o hapšenju Banjalučanke u Australiji zbog optužbe za šverc droge.

VEČERNjE NOVOSTI - "Stiže li kazna za "žutu kuću" ", list piše o pozivu za Hag koji je dobio bivši predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji. "Beba nestala iz bolnice, majci odšteta od 10.000 evra", list piše o pravosnažnoj presudi u slučaju nestalih beba.

DANAS - "Vučevićeva prijava je ponižavanje pravosuđa", list piše o krivičnoj prijavi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja, koju je podneo potpredsednik SNS Miloš Vučević. "Samoubistvo Agencije za borbu protiv korupcije", o stavu tog tela da ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nije u sukobu interesa i da njegov otac nije bio uključen u trgovinu oružjem između privrednog društva GIM i Krušika.

INFORMER - "Zbogom Popara", preminuo glumac Zoran Rankić. "Orden Miloša velikog iz 1898. u Kanadi se prodaje za 220.000 dolara", piše list.

KURIR - "Dobro je, nisam umro iz prve", o zdravstvenom stanju muzičara Đorđa Balaševića. "Zbogom gospodine Popara", preminuo glumac Zoran Rankić.

POLITIKA - "Građani Srbije željni kažnjavanja zbog korupcije", list piše o anketi u kojoj su se građani izjašnjavali o rasprostranjenosti korupcije. "Rusija izbačena iz međunarodnogh sporta na četiri godine", odluka Svetske antidoping agencije odnosi se na Olimpijske igre i svetska prvenstva, ali "čisti" ruski sportisti mogu da učestvuju u Tokiju pod neutralnom zastavom.

SRPSKI TELEGRAF - Pod naslovom "Italija povlači priznanje Kosova?", list prenosi izjavu italijanskog poslanika Vita Komančinija o odnosima Italije i Srbije. "Preminuo Popara iz "Srećnih ljudi" ", umro je glumac Zoran Rankić.


Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa