26. januar 2020.26. jan 2020.
Đilas: Američki ambasador gostovanjem na Pinku pokazuje da je bez sumnje na strani vlasti

Đilas: Američki ambasador gostovanjem na Pinku pokazuje da je bez sumnje na strani vlasti

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas danas je u otvorenom pismu poručio ambasadoru SAD Entoniju Godfriju da je prihvatanjem da gostuje u emisiji Hit tvit na televiziji Pink pokazao da se "u borbi za osnovne demokratske vrednosti u Srbiji nalazi na strani vlasti".

Đilas se u pismu "javno zahvalio" Godfriju što je svima koji se bore za "osnovne demokratske vrednosti", tim potezom definitivno pokazao da je u toj borbi "na drugoj strani".

"Sumnjali su mnogi u to i do sada na osnovu Vaših izjava, zbog osuda opozicije i glorifikovanja Aleksandra Vučića i Ane Brnabić. Posle ovoga, razloga za sumnju više nema", rekao je Đilas.

Đilas je poručio Godfriju da je prihvatio da bude gost na "privatnoj televiziji Aleksandra Vučića", kojoj opozicija "nema pristup godinama" i koja "ne informiše građane nego ih najbrutalnije laže".

"Prihvatili ste da budete gost u emisiji koja je napravljena da pokrije Utisak nedelje Olje Bećković i to u trenutku dok se u Srbiji televizija N1 izbacuje sa državnih kablovskih operatera. Istih onih na kojima se Nova S nikad nije ni emitovala", rekao je Đilas u otvorenom pismu.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa