20. februar 2020.20. feb 2020.
Ambasador Holandije u Šapcu

Ambasador Holandije u Šapcu

Ambasador Holandije Hiles Beshor Pluh sa delegacijom danas je u poseti Šapcu. U gradskoj kući upriličen je sastanak, a domaćin je gradonačelnik Nebojša Zelenović sa saradnicima.

-Moram reći da me dolina Mačve u kojoj se nalazi Šabac veoma podseća na Holandiju i osećam kao kod kuće. Ali to nije jedino što nas povezuje, jer i Šabac ima dugu tradiciju kada je trgovina u pitanju. Možda su zbog tiga grad i ova regija toliko popularni kod holandskih investitora - rekao je diplomatski predstavnik Holandije i zahvalio se na dobrodošlici.



Gradonačelnik Nebojša Zelenović ističe da je grad otvoren za saradnju i izgradnju dobrih, prijateljskih i poslovnih odnosa.

-U pozitivnom okruženju investicije se razvijaju, a samim tim ideje zajedništva, poverenja doprinose da naši gradovi napreduju. Imamo dobre holandske kompanije u Šapcu, a najavljeno je da će ih biti još, što me kao gradonačelnika raduje. Važno je da investitori znaju kako mogu da posluju u gradu i ta sigurnost je ono što ih privlači. Uveren sam da će u budućnosti biti još prilike da razgovaramo - zaključio je gradonačelnik.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa