21. februar 2020.21. feb 2020.
Crealiti

Crealiti

Obuka za operativno korišćenje 3D štampača za nezaposlena lica

Gradska uprave grada Šapca raspisala je javni poziv nezaposlenim licima za obuku za operativno korišćenje 3D štampača. Ove obuke su namenjene podizanju kvaliteta ponude na tržištu rada, odnosno nezaposlenim licima koja žele da povećaju svoju mogućnost zapošljavanja i predstavljaju meru aktivne politike zapošljavanja grada Šapca predviđenu Lokanim akcionim planom zapošljavanja grada Šapca za 2020. godinu.

Gradska uprava grada Šapca će predmetni program realizovati sa Centrom za stručno usavršavanje i biće sprovedena tokom meseca marta i aprila 2020. godine, za grupu od najviše 10 polaznika.

Ukupan fond časova iznosi 40. Troškove organizovanja i sprovođenja obuke snosi Gradska uprava grada Šapca.

Polaznicima koju obuku uspešno završe Centar za stručno usavršavanje, kao nosilac statusa javno priznatog organizatora aktivnosti obrazovanja odraslih za izvođenje programa obrazovanja odraslih – obuka za operativno korišćenje 3D štampača, izdaće Potvrdu o savladanom programu obrazovanja odraslih – obuka za operativno korišćenje 3D štampača.

Pravo na prijavu imaju nezaposlena lica koja se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje – filijala Šabac, imaju prebivalište na teritoriji grada Šapca, završenu minimum srednju školu i osnovno poznavanje rada na računaru što će biti testirano pre početka obuke.


Prijave po osnovu Javnog poziva podnose se Gradskoj upravi grada Šapca (na adresu: Gospodar Jevremova broj 6, 15000 Šabac, napomena: prijava po osnovu Javnog poziva – obuka za operativno korišćenje 3D štampača) na propisanom obrascu (formular prijave po osnovu Javnog poziva – obuka za operativno korišćenje 3D štampača) koji se može dobiti na Jedinstvenom šalteru Gradske uprave Grada Šapca ili preuzeti sa zvanične internet prezentacije grada Šapca ( www.sabac.rs – aktuelnosti – oglasi i konkursi)

Uz obrazac prijave, prilažu se sledeći dokazi:

- uverenje da je lice na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje – filijala Šabac
- fotokopija lične karte – za lične karte bez čipa, odnosno očitani podaci za lične karte sa čipom;
- overena fotokopija diplome završene škole

Informacije o realizaciji programa mogu se dobiti putem telefona na broj 015/364-142. Osoba za kontakt je načelnica Odeljenja za lokalni i ekonomski razvoj Violeta Šestić. Javni poziv otvoren je do 06.03.2020. godine.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa