25. februar 2020.25. feb 2020.
AMSS: Vozače očekuje dobra prohodnost, sneg na pojedinim deonicama

AMSS: Vozače očekuje dobra prohodnost, sneg na pojedinim deonicama

Na auto-putevima, kao i na ostalim državnim putevima prvog i drugog reda vozače očekuju dobra prohodnost, a trenutno nema vanrednih zastoja i prekida, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Dobra prohodnost puteva karakteriše i sve prilaze zimskim turističkim centrima, tako da svi vozači koji planiraju putovanje ka ovim centrima neće imati posebnih problema.

Ipak, bez obzira na trenutne vremenske prilike, upotreba zimske opreme je obavezna.

Vremenske prilike će u toku današnjeg dana, prema najavama meteorologa biti naklonjene svim učesnicima u saobraćaju. Vidljivost je uglavnom dobra, u jutarnjim časovima kratkotrajna magla i sumaglica mogu smanjivati vidljivost na putevima pored rečnih tokova, po kotlinama i dolinama.

Najopterećeniji putevi prvog prioriteta su prohodni i nema snega, a na državnim saobraćajnicama drugog prioriteta snega ima do pet centimetara na teritoriji Kruševca.

Na ostalim putnim pravcima trećeg prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Ivanjice, Kruševca i Vranja, saopštilo je jutros Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa