26. februar 2020.26. feb 2020.
Naslovne strane za sredu, 26. februar

Naslovne strane za sredu, 26. februar

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 26. februar 2020. godine, pišu o predstojećim izborima i bojkotu, korona virusu i drugim temama.

BLIC - "'Srbija 21' izlazi na izbore", najava političke organizacije "Srbija 21" da će izaći na predstojeće izbore. "Dvoje Srba na kruzeru zaraženo virusom korona", o državljanima Srbije sa kruzera "Dajmond prinses" kojima je dijagnostifikovan novi virus.

VEČERNjE NOVOSTI - "Mladen iz Niša oboleo o korone", o državljaninu Srbije koji je oboleo od korona virusa, a nalazi se na kruzeru "Dajmond prinses" u japanskoj luci. "Vašington i Berlin u ofanizivi", o planovima SAD i Nemačke za rešenje pitanja Kosova.

DANAS - "Nije srpski ćutati, gospodine Bujoševiću", otvoreno pismo naučnika Slobodana Prvanovića, incijatora zahteva za promenu uredjivačke politike Radio-televizije Srbije (RTS), čiji je direktor Dragan Bujošević. "Korona u Hrvatskoj", o prvom potvrdjenom slučaju korona virusa u Hrvatskoj.

POLITIKA - "Paunović: Nekoga ću morati da izdam", izjava predsednika opštine Paraćin Saše Paunovića, zamenika predsednika Demokratske stranke, o eventualnom izlasku na lokalne izbore. "Da li će Srbija izgubiti finansijski suverenitet", o eventualnoj prodaji Komercijalne banke i posledicama toga.
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa