2. april 2020.2. apr 2020.
Danasnje naslovne strane

Danasnje naslovne strane

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka pišu o broju obolelih i umrlih od korona virusa u Srbiji i o posledicama zaključka Vlade Srbije kojim je lokalnim kriznim štabovima zabranjeno da iznose podatke o epidemiji.

ALO – List piše o žrtvama korona virusa u Srbiji medju kojima je i državni sekretar Ministarstva zaštite životne sredine Branislav Blažić "Član Vlade umro na svoj rodjendan".

BLIC - "Broj obolelih nas opominje da moramo da vodimo računa", rekla zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević. O mogućem razvoju epidemije list piše: "Koronu neće zaustaviti toplo vreme".

VEČERNjE NOVOSTI - "Virus ubio sekretara na rođendan", u Srbiji 28 smrtnih slučajeva u vezi sa korona virusom, među njima i državni sekretar Ministarstva zaštite životne sredine Branislav Blažić. U tekstu "Kuvar u pritvoru zbog laži o karantinu" list piše o hapšenju Beogradjanina koji je na društvenim mrežama objavio lažnu vest o uvođenju 24-časovnog karantina u Srbiji.

DANAS - O posledicama zaključka Vlade Srbije kojim je lokalnim kriznim štabovima zabranjeno da iznose podatke o epidemiji piše pod naslovom "Cenzura na velika vrata ili stop za dezinformacije?". "Imamo prednosti u odnosu na Italiju i Španiju", kaže epidemiolog Zoran Radovanović.

INFORMER – "Prva žrtva korone u Vladi", list piše o smrti državnog sekretara u Ministarstvu za zaštitu životne sredine Branislava Blažića.

KURIR – "Crni dani za Srbiju", list piše o epidemiji korona virusa u našoj zemlji. "Zatvaraju se kladionice i frizerski saloni", o novim merama Vlade povodom epidemije korona virusa.

POLITIKA - U tekstu "Linč Darije Kisić na društvenim mrežama" o uvredama upućenim zamenici direktora Instituta "Batut" koja svakodnevno obaveštava javnost o toku epidemije.

SRPSKI TELEGRAF – “Pakao u najavi” list piše o razvoju epidemije korona virusa u Srbiji.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa