9. april 2020.9. apr 2020.
Naslovne strane dnevnih novina

Naslovne strane dnevnih novina

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka najviše pišu o novoj statistici epidemije korona virusa u Srbiji i produženju policijskog časa na ceo vikend.
ALO - "Cela Srbija u karantiru", o produženom policiskom času od petka do ponedeljka, kao i da će zabrana svih kontakata biti i tokom vaskršnjih praznika.

BLIC - "Mnogo zaraženih nema simptome, to govori da virus slabi", kaže epidemiolog Predrag Kon. "Smrtnost od korone manja je od jedan odsto", kaže epidemiolog Zoran Radovanović.

VEČERNjE NOVOSTI - O produženju trajanja policijskog časa u tekstu "Zabrana kretanja ceo vikend".

DANAS - "Sve više zaraženih medicinara potvrđuje moje pisanje", kaže novinarka Ana Lalić koja je objavila da zaposlenima u Kliničkom centru Vojvodine nedostaje zaštitna oprema u lečenju obolelih od korona virusa. Pod naslovom "Otkud Vučiću brojevi obolelih" o izjavi predsednika Srbije da je lično zvao neke od osoba koje su inficirane korona virusom.

INFORMER - "Šezdeset sati zabrane izlaska", o produženom policijskom času od petka do ponedeljka, kao i da stariji mogu u petak ujutro, u određenom periodu u trgovinu. Tekst "Doktor Goran Stevanović upozorava: Ljudi za pola sata završe na respiratoru".

KURIR - "Cela Srbija u karantinu" piše list i navodi da će od zabrane vikend kretanja biti izuzeti poljoprivrednici na traktoru koji rade u njivi.

SRPSKI TELEGRAF - Donosi tekst "ispovest člana vlade iz bolnice".

POLITIKA - U tekstu "Godišnjica bitke na Košarama" list podseća da je 9. aprila 1999. počela bitka na jugoslovensko-albanskoj granici u kojoj je do 14. juna te godine poginulo 108 pripadnika Vojske Jugoslavije.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa