Info

5. jun 2020.5. jun 2020.
Dveri Čačak: EPS prevarila građane

Dveri Čačak: EPS prevarila građane

Gradska organizacija Dveri u Čačku ocenila je danas da je Elektroprivreda Srbije (EPS) "prevarila građane", jer je obećala da će starijima od 65 godina omogućiti popust od pet odsto za martovski, aprilski i majski račun za struju, bez kamate, ukoliko ih plate do 30. juna, a to obećanje nije ispunila.

"Mnogi građani su bili neprijatno iznenađeni kada su na aprilskim računima svojim očima videli, pored nerealno velike potrošnje, kamatu na zakasnela plaćanja. Sada je već očigledno da odlaganje bankrota države i opstanak ovog režima zavise od pljačke naroda. Ponajviše preko partijskog EPS-a, što nam dokazuju poslednji računi", navodi se u saopštenju Dveri.

Dveri ocenu da je surova realnost u Srbiji "partijsko zapošljavanje u javnim preduzećima bez ili sa lažnim diplomama, u kojima prednjači EPS, istorijski visoko zaduživanje države".

"Možda je neko i zamislio da se kamate na računima za struju ne obračunavaju, ali kako? Kako kada je plan države da se dodatno zaduži, kako procene govore sedam milijardi evra? Kako kada u firmama rade stranački kadrovi SNS bez znanja? I naravno najvažnije: kako kada na čelu države imamo patološkog lažova, koji više ne krije svoju vučju narav nevešto sakrivenu u koži naivnog jagnjeta", navodi se u saopštenju Gradske organizacije Dveri.
Beta

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa