Info

Berza

  • brcs 1.458 ⚫ 0,00%
  • dinnpb 5.793 ▼ -0,12%
  • impl 3.700 ⚫ 0,00%
  • inim 3.500 ▼ -7,89%
  • lsta 545 ⚫ 0,00%
  • niis 550 ▼ -0,18%
  • omol 800 ⚫ 0,00%
(8. jul 2020.)

Kamenovane prostorije Srpske napredne stranke u centru Šapca

Kamenovane prostorije Srpske napredne stranke u centru Šapca
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu užasnut je klimom koju u društvu stvaraju pristalice političkih struktura poraženih na lokalnim izborima 21. juna u našem gradu.

U nemogućnosti da prihvate činjenicu da je Srpska napredna stranka imala 12.000 glasova više, smatraju da je isključivo nasiljem i zastrašivanjem moguće prekrojiti izbornu volju Šapčana.

Tako su u noći između utorka i srede, kamenovane prostorije Srpske napredne stranke u centru Šapca, pri čemu je pričinjena materijalna šteta. Pitamo se da li je ovaj bezumni čin odgovor na presudu Upravnog suda u Novom Sadu da na 27 biračkih mesta u Šapcu budu ponovljeni izbori?

Šapčani su 21. juna jasno rekli šta misle o politici koja je ovaj grad prekrajala dve decenije. Sada ova ubedljivo poražena grupa, umesto da raspiše ponavljanje izbora na 27 biračkih mesta, pokušava da prekroji volju Šapčana, oglušujući se o Zakon, pretnjama, klevetama, ucenama, ali i kamenicama.

Podsećamo sve učesnike političkog života u Šapcu da je jedino mesto na kojem je moguće pošteno i demokratski promeniti vlast, odnosno dati sud o radu političara, biračko mesto, a ne ulica. U Šapcu su građani pre 17 dana dali svoj sud.

Zahtevamo od nadležnih da u što hitnijem roku reaguju, pronađu i privedu pravdi počinioce ovog bezumnog i sramnog čina. Apelujemo na državne organe da učine sve da se ovakvim pojavama stane na put.

Izvor: GO SNS Šabac

Najnoviji broj

6. avgust 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa