16. septembar 2020.16. sep 2020.
Sloga: Predsednik sindikata dobio otkaz jer je član SNS u Šapcu

Sloga: Predsednik sindikata dobio otkaz jer je član SNS u Šapcu

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ danas je najoštrije osudio „nezakonit otkaz predsedniku sindikata ‘Sloga’ u JKP Vodovod Šabac, vodoinstalateru Ivanu Vasiću, jer je on politički motivisan od strane direktorke tog preduzeća Daniele Lovrin Gavrilović, sa liste ‘Nebojša Zelenović – Šabac je naš'“.

„Ivan Vasić je dobio otkaz zbog navodne povrede radne obaveze oko upotrebe identifikacionog priveska za koji je prijavio nestanak, međutim, on je već duže vreme na meti direktorke samo zato što je član Srpske napredne stranke (SNS)“, navedeno je u saopštenju.

Sindikat je poručio, kako je naveo, „ostrašćenoj direktorki da povuče nezakonit otkaz i da ovaj sindikat braniti svakog predsednika sindikata iz SNS koji svoj posao u sindikatu obavlja profesionalno“.

Kako piše u saopštenju, u ovom sindikatu „ima članova i simpatizera svih stranaka i poručujemo da nikada nećemo ćutati na bilo koju vrstu mobinga, zlostavljanja ili progona našeg članstva“.

„‘Sloga’ jeste deo Udružene opozicije Srbije sa ciljem ‘smene režima’ i da se u Srbiji poboljšaju uslovi rada i plate, ali nismo za politiku osvetoljubivosti i sistema ‘Sjaši Kurta da uzjaše Murta'“, navedeno je u saopštenju.
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa