17. septembar 2020.17. sep 2020.
Naslovne strane

Naslovne strane

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o širenju zaraze korona virusom u školama u Srbiji, sastanku lidera opozicije, o suđenju pijanisti iz Niša i o drugim temama.

ALO - "Novi udar korone već početkom oktobra?!", list piše o opasnosti ponovnog širenja epidemije korona virusa u Srbiji zbog povratka turista sa letovanja i polaska dece u školu.

BLIC - O planu raspodele SZO "Kako će izgledati vakcinacija protiv korone". "Pijanista iz Niša na sudu zbog sviranja klavira", prenosi list.

VEČERNjE NOVOSTI - "Nepotreban test na koronu svakom bolesnom đaku", upozovaraju lekari. O nesporazumu sa "master" platnim karticama "Klijenti hteli moratorijum, a na računu - šok".

DANAS - Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković za taj list "Marko Đurić će u Vašingtonu lobirati za svog šefa". Pod naslovom "Direktori škola ćute jer ne žele da budu krivi", o širenju zaraze korona virusom u školama u Srbiji. "Kod Tadića dogovoreno - nenapadanje", o sastanku lidera opozicije.

INFORMER - "Srbi 400 miliona evra potrošili na TV i kompjutere", list piše o povećanoj kupovini ovih uređaja tokom leta, i povezuje to sa otkazivanjem odlaska na letovanje u vreme epidemije korona virusa.

KURIR - Intervju sa epidemiologom i članom Vladinog kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa Branislavom Tiodorovićem "Treba da budemo srećni ako dobijemo milion vakcina".

POLITIKA - "Dodik u Zagrebu, buka i bes u Sarajevu", piše list. O novoj vlasti u Crnoj Gori "Krivokapić najavljuje ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti". List piše "Zašto je Tramp uključio Izrael u dijalog Beograda i Prištine".

SRPSKI TELEGRAF - List poziva nadležne "Uvedite karantin za turiste" i navodi da se za 48 sati četiri puta povećao broj zaraženih korona virusom.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa