22. oktobar 2020.22. okt 2020.
Zelenović: Lažni mandati i lažni organi

Zelenović: Lažni mandati i lažni organi

Lista "Nebojša Zelenović - Šabac je naš", zajedno sa koalicijom "Metla - Opstanak" i UDS "Prilika" održali su jutros konferenciju za medije u pešačkoj zoni između Osnovnog suda i Šabačkog pozorišta, na kojoj su najavili da neće ići na sednicu Skupštine Grada. Na konferenciji je istaknuto da će čekati da svi organi završe svoj posao i sudovi da donesu presude.

-Srpska napredna stranka je sazvala svoju gradsku Skupštinu. Tolike će biti posledice svih ovih grešaka da će samo ostaviti problem građanima Šapca. Naša borba za grad u kome se živi dobro, pristojno i normalno, bez kriminala se nastavlja, bez obzira na to kakve će nezakonite odluke proisteći iz današnjih i svih drugih odluka. Ne postoji Gradska izborna komisija. Kada ne postoji GIK nema ko da završi izborni proces. Kada se ne završi izborni proces iz njega ne može da proistekne konstituisanje organa. Lažni su mandati i organi koji iz takvog glasanja proisteknu, rekao je Nebojša Zelenović.

Istakao je da rezultate izbora ne priznaju. Kako je Zelenović naveo, u pozivu stoji da se sednica Skupštine saziva zbog korone, a ne zato što je gotov izborni proces.

-Ovde ništa nije po Zakonu, od početka do kraja. Mi u tome ne želimo da učestvujemo, ali ćemo dati priliku svakoj instituciji da radi svoj posao. Postoje naši sudovi i van granica ove zemlje. Ja imam svoj posao, a videćemo šta će da se desi. Mi nismo ti koji će se tući i koji će zviždati i iznositi neistine o svojim političkim protivnicima, rekao je Nebojša Zelenović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa