Инфо

22. октобар 2020.22. окт 2020.
Зеленовић: Лажни мандати и лажни органи

Зеленовић: Лажни мандати и лажни органи

Листа "Небојша Зеленовић - Шабац је наш", заједно са коалицијом "Метла - Опстанак" и УДС "Прилика" одржали су јутрос конференцију за медије у пешачкој зони између Основног суда и Шабачког позоришта, на којој су најавили да неће ићи на седницу Скупштине Града. На конференцији је истакнуто да ће чекати да сви органи заврше свој посао и судови да донесу пресуде.

-Српска напредна странка је сазвала своју градску Скупштину. Толике ће бити последице свих ових грешака да ће само оставити проблем грађанима Шапца. Наша борба за град у коме се живи добро, пристојно и нормално, без криминала се наставља, без обзира на то какве ће незаконите одлуке проистећи из данашњих и свих других одлука. Не постоји Градска изборна комисија. Када не постоји ГИК нема ко да заврши изборни процес. Када се не заврши изборни процес из њега не може да проистекне конституисање органа. Лажни су мандати и органи који из таквог гласања проистекну, рекао је Небојша Зеленовић.

Истакао је да резултате избора не признају. Како је Зеленовић навео, у позиву стоји да се седница Скупштине сазива због короне, а не зато што је готов изборни процес.

-Овде ништа није по Закону, од почетка до краја. Ми у томе не желимо да учествујемо, али ћемо дати прилику свакој институцији да ради свој посао. Постоје наши судови и ван граница ове земље. Ја имам свој посао, а видећемо шта ће да се деси. Ми нисмо ти који ће се тући и који ће звиждати и износити неистине о својим политичким противницима, рекао је Небојша Зеленовић.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa