23. oktobar 2020.23. okt 2020.
Druga redovna sednica Privrednog društva "Eko-Tamnava"d.o.o. Ub

Druga redovna sednica Privrednog društva "Eko-Tamnava"d.o.o. Ub

Treći saziv Skupštine,mandatni period 2020-2024. godine
Nastavljajući aktivnosti na realizaciji Projekta Regionalne komunalne deponije "Eko-Tamnava", u petak 23.oktobra održana je Druga /redovna /sednica Skupštine Privrednog društva "Eko -Tamnava"d.o.o. Ub. Sednica je održana u Lajkovcu,u velikoj sali Skupštine opštine Lajkovac. Predsedavao je direktor Regionalnog centra za upravljanje otpadom "Eko-Tamnava"d.o.o. Ub Zoran Petrović. Prisustvovali su načelnici Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac i Kolubarskog upravnog okruga Goran Milivojević i predstavnici lokalnih samouprava sa područja ova dva Upravna okruga.



Nakon usvajanja zapisnika sa Prve /redovne/sednice Skupštine Privrednog društva, koja je održana 27. maja 2020.godine, pristupilo se verifikaciji mandata članova Skupštine. Usvojen je Program poslovanja za 2021. godinu i Plan javnih nabavki za 2021.godinu.



Prisutni su usvojili informaciju o podnošenju Zahteva Vladi Republike Srbije za finansiranje projektnih aktivnosti na izgradnji objekata i postrojenja, opremanju i funkcionalnom osposobljavanju Regionalnog centra za upravljanje otpadom sa deponijom čvrstog komunalnog/neopasnog/otpada u Kaleniću, opština Ub.

Usvojena je informacija o formiranju Radne grupe gradova i opština za praćenje aktivnosti na realizaciji projekta i informacija o stanju izmirenja finansijskih obaveza gradova i opština učesnika u finansiranju troškova projektnih aktivnosti za period 2019/2020. godina.



Jednoglasno je usvojena Odluka o Predlogu sporazuma o zajedničkom upravljanju komunalnim otpadom / Osečina,Loznica,Mali Zvornik,Krupanj i Ljubovija/.

Učešće na sednici uzeli su i Goran Zarić, predsednik opštine Vladimirci i Slavica Ranković, zamenik predsednika opštine Koceljeva. Pomenute lokalne samouprave su od samog početka učestvovale u Projektu Reginalne deponije.

Naredna sednica planirana je za novembar mesec 2020.godine.

Kabinet načelnika
Vladana Krasavca

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa