30. novembar 2020.30. nov 2020.
Dnevna štampa

Dnevna štampa

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 30. novembar 2020. najviše piše o razvoju epidemije KOVID-19 u Srbiji, diplomatskim odnosima Beograda i Podgorice, drugim ekonomskim i društvenim temama.


VEČERNjE NOVOSTI "Nedelja crnja od crnog petka", usled novog dana sa preko 6.000 novih kovid-pacijenata i rekordnog broja preminulih. "Korona ubila Mišu iz Čorbe", povodom smrti basiste rok benda Riblja čorba.
BLIC "POKS i DSS zajedno na buduće izbore", o potencijalnom nastanku nove političke koalicije. Specijalno izdanje donosi i tradicionalnu listu "Najmoćniji stranci u Srbiji".

ALO "Milov poslednji udar na Srbe", o odnosima Beograda i Podgorice.

DANAS Predsednik SSP-a opovrgava novinarske navode da njegov brat poseduje desetine nekretnina u Beogradu u "Djilas: priča o navodnoj imovini potekla iz BIA". Razgovor sa poslanikom Ujedinjene doline Šaipom Kamberijem: "Srbiji je potrebna nova opozicija".

INFORMER List piše da je "Preko vikenda 13.220 zaraženih i 126 mrtvih" usled infekcije korona virusa.

KURIR O smrti basiste rok benda Riblja čorba Miše Aleksića "Bora Čorba: Dogovorili smo se da umiremo zajedno na bini, a ti si požurio".

POLITIKA "Srbija pruža ruku pomirenja Crnoj Gori", nakon odluke da se povuče odluka o recipročnom povlačenju ambasadora. "Molbe Trampu da pomiluje Asanža" o nastavku sudjenja osnivaču sajta Vikiliks.

SRPSKI TELEGRAF "Policija prisluškivala čelnike BIA", piše list. O današnjoj sednici Kriznog štaba "Pet novih mera o kojim će raspravljati Krizni štab".
BETA

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa