18. april 2021.18. apr 2021.
Pixabay

Pixabay

AMSS: Teški uslovi za vožnju zbog mokrih kolovoza i smanjene vidljivosti

Vozače na putevima danas očekuju uglavnom loši uslovi za vožnju, uz kišu, mokre kolovoze i smanjenu vidljivost, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

U planinskim predelima susnežica i slab sneg donose opasnost od proklizavanja vozila, dok su na putevima kroz stenske useke i klisure mogući odroni, dodaje se u saopštenju.

Tokom dana očekuje se umeren saobraćaj, a nešto veći promet vozila moguć je na prilazima Beogradu i drugim većim gradovima, naročito u posle podnevnim satima, naveo je AMSS.

U toku su brojni radovi pa treba voditi računa o saobraćajnoj signalizaciji i brzinu prilagoditi uslovima na putu, upozorio je AMSS.

Na autoputu Miloš Veliki zbog radova na održavanju tunela Savinac u smeru ka Beogradu, saobraćaj je usmeren u voznu traku.

Na Obrenovačkom putu do srede, 21. aprila, od 7.00 do 19 časova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila u zoni klizišta Duboko, zbog pripremnih radova na sanaciji kolovoza.

Do 24. aprila, od 7.00 do 15 časova na deonicama Zrenjanin - Sutjeska i Nova Crnja - Srpska Crnja saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila zbog radova na redovnom održavanju.

Zbog radova na održavanju puta Svračkovci - Preljina saobraćaj će se od sutra do 23. aprila odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila od 8.00 do 17.00 časova.

Prema izveštanju granične policije, na Batrovcima kamioni čekaju na izlaz iz zemlje oko dva sata, dok na ostalim prelazima nema zadržavanja vozila ni na putničkim, ni na teretnim terminalima.
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa