21. april 2021.21. apr 2021.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za sredu, 21. april

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 21. april 2021. godine, pišu o navodima da je predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma podvodio maloletnice, o epidemiji korona virusa i drugim temama.

BLIC - "Pokrenuta istraga protiv Markovića", o tome da će biti ispitani navodi da je funkcioner iz Jagodine Dragan Marković Palma podvodio maloletnice. "Svadbe za 50 ljudi kad broj zaraženih padne ispod 100", list piše kada će biti moguća masovna okupljanja koja su trenutno zabranjena zbog epidemije korona virusa.

VEČERNjE NOVOSTI - "Država poklanja mladima 150.000 kuća u selima", o najavi Ministarstva za brigu o selu da počinje da otkupljuje napuštene kuće širom Srbije. "Đilasov 'svedok' jurišao na RTS", list prenosi tvrdnje Dragana Markovića Palme o čoveku koji ga je optužio da je podvodio maloletnice.

DANAS - "Tužiteljka je dužna da se oglasi o Palmi", o navodima da je Marković Palma podvodio maloletnice. "Manastir Visoki Dečani je stalno na udaru", autorski tekst episkopa raško-prizrenskog Teodosija.

POLITIKA - "Britanski soj odgovoran za sve više obolele dece", o posledicama te varijante korona virusa u Srbiji. "Tužilaštvo na potezu, Marković traži da ide na poligraf", o pokretanju istrage protiv funkcionera iz Jagodine zbog navoda da je podvodio maloletnice.
Agencija Beta

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa