Info

21. april 2021.21. apr 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Počela rekonstrukcija puta Bogosavac - Radovašnica

Radovi na asfaltiranju puta od Bogosavca do Radovašnice počeli su danas. Dužina puta je 19,2 kilometra i radove, čija je vrednost 366 miliona dinara, finansira Vlada Republike Srbije, preko Puteva Srbije.

Foto: Glas Podrinja


Rok za završetak rekonstrukcije puta je decembar 2021. godine, ali će Preduzeće za puteve Valjevo, koje je izvođač radova, ubrzati posao i sve bi trebalo da bude gotovo do sredine juna.

Foto: Glas Podrinja


Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić obišao je radove u Radovašnici. Ovom prilikom je najavio da će put biti vrhunskog kvaliteta.

Foto: Glas Podrinja


-Veliko mi je zadovoljstvo što sam prisutan ovde na početku radova na rekonstrukciji puta Bogosavac-Dobrić-Culjković-Radovašnica. Ovo je lokalni put u čiji smo rekonstrukciju ušli uz pomoć svoje Vlade. Zbog opterećenosti ovog puta, kamenoloma koji se ovde nalazi, 14,5 kilometara će biti rađeno u dva sloja asfalta. Meštani Pocerine dobijaju put koji će im mnogo značiti za život na selu, brži dolazak do Šapca, ali i ostvarivanje svih prava i potreba koje imaju kao građani Šapca. Siguran sam da je ovo način da porodice ostaju na selu i za poboljšanje uslova života na selu. Obećali smo da ćemo imati partnerski odnos sa svojom Vladom i Državom i to polako ostvarujemo. Ovo je tek početak. Borićemo se da Šabac bude grad budućnosti, rekao je gradonačelnik Pajić.
Glas Podrinja
  • Фото: Глас Подриња
  • Фото: Глас Подриња
  • Фото: Глас Подриња
  • Фото: Глас Подриња
  • Фото: Глас Подриња

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa