Info

7. maj 2021.7. maj 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Revakcinacija i još jedan krug vakcinacije u "Jazakiju"

Danas je u kompaniji "Jazaki" organizovana revakcinacija oko 230 zaposlenih koji su prvu dozu primili pre tri nedelje, kao i vakcinacija prvom dozom više od 130 njih koji su se prijavili kasnije. Ekipe Doma zdravlja "Dr Draga Ljočić" i Zavoda za javno zdravlje Šabac doći će u "Jazaki" i treći put za tri sedmice, kako bi drugu dozu vakcine dobili radnici koji su danas vakcinisani prvi put, a menadžment kompanije veruje da će do tada biti još zainteresovanih koji će se prijaviti za prvu dozu.

Foto: Glas Podrinja


-"Jazaki" je društveno odgovorna kompanija koja brine o svojim zaposlenima. Nastavićemo sa ovom akcijom tako da ćemo sledeći ciklus revakcinacije iskoristiti da obezbedimo vakcinaciju još naših zaposlenih. Mi već imamo oko 30 odsto zaposlenih koji su ili preležali kovid ili su vakcinisani, tako da smo na jako dobrom putu da unutar fabrike stvorimmo bezbedno zajednicu u kojoj je bezbedno raditi i na taj način se borimo protiv koronavirusa. Vakcinacija je doborvoljna. Zaposleni se prijavljuju kod svojih lidera, rekao je Darko Ćirić zamenik generalnog direktora kompanije "Jazaki" Šabac koji je i ličnim primerom podstakao zaposlene da se vakcinišu.

Foto: Glas Podrinja


Direktor Zavoda za javno zdravlje Šabac dr Branko Vujković pohvalio je ozbiljnost i odgovornost menadžmenta komapnije "Jazaki" koji su organizovali vakcinaciju u svojim prostorijama.

Foto: Glas Podrinja


-Ovo je jako dobra poruka ne samo privrednim subjektima nego i građanima, da treba da se vakcinišu. Pozivam i sve ostale građane Šapca i Mačvanskog okruga da dođu i vakcinišu se. Vakcinalni punktovi rade i tokom vikenda. Nije potrebno zakazivanje. Vakcina svih proizvođača ima u dovoljnom broju, rekao je dr Vujković i pozvao meštane Lipolista i okoline da sutra dođu u ambulantu u ovom selu gde će biti organizovana još jedna velika akcija vakcinacija i revakcinacije.

Foto: Glas Podrinja

Najnoviji broj

17. jun 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa