14. jun 2021.14. jun 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Silva se vakcinisao u Šapcu

Jedan od najboljih svetskih kik boksera i MMA boraca, Brazilac, Antonio "Bigfut" Silva danas se, zajedno sa suprugom i trenerom, vakcinisao na vakcinalnom punktu u Ekonomskoj školi. Silva je sinoć učestvovao u borilačkom spektaklu "Megdan" na Trgu šabačkih žrtava.

Foto: Glas Podrinja


-Vakcinacija u Brazilu se obavlja mnogo sporije. Zbog naših godina bismo morali dugo da čekamo. Zahvaljujem se gradu Šapcu. Kao dugogodišnji sportista i šampion želim da poručim da je veoma bitno vakcinisati se, za sve. Svi se moramo uključiti u to i dati maksimum da putem vakcinacije steknemo kolektivni imunitet i nastavimo normalan život. Važno je za sporiste koji žele da se takmiče i pobeđuju, ali i za sve druge ljude kako bi normalno živeli i radili, poručio je Silva.

Foto: Glas Podrinja


Brazilski šampion dobio je "Fajzer" vakcinu, a planirano je da kroz tri nedelje dođe na revakcinaciju. Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić smatra da je ovo još jedan pokazatelj koliko je Srbija jaka.

Foto: Glas Podrinja


-Zahvaljujući predsedniku države Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije, pre svega naši državljani, ali i gosti Srbije, mogu da se vakcinišu u našoj zemlji. Veliki šampion, Brazilac Silva, koji je sinoć učestvovao na "Megdanu" u Šapcu je nažalost izgubio, ali je pokazao svoje ogromno umeće u borilačkim veštinama, došao je kod nas da se vakcniniše. Ako veliki šampioni mogu da se vakcinišu u Srbiji to treba da urade i svi naši sugrađani, rekao je Aleksandar Pajić.

Foto: Glas Podrinja


Glas Podrinja

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa