27. jul 2021.27. jul 2021.
Zajedno za Srbiju Šabac i Ekološko udruženje građana iz Koceljeve, potpisali ugovor o saradnji

Zajedno za Srbiju Šabac i Ekološko udruženje građana iz Koceljeve, potpisali ugovor o saradnji

Danas su u prostorijama stranke Zajedno za Srbiju Šabac, predsednik ove stranke Nebojša Zelenović i predsednik Ekološkog udruženja građana iz Koceljeve Slavko Živanović, ispred svog Udruženja, potpisali ugovor o saradnji.

Na kraćoj konferenciji za medije, povodom pristupanja još jedne organizacije Otvorenoj građanskoj platformi "Akcija", Zelenović je između ostalog rekao da ovim žele da ponude odgovore kako građani mogu da žive bolje u bogatoj i čistoj prirodnoj okolini. Posebno je naglasio da "platforma" svakodnevno raste, a ekolozi iz Koceljeve su 26 organizacija koja im se priključila. Konstatovao je da je ljudima potrebna nova platforma u interesu boljeg života u svim sverama društva, koji je aktuelna vlast opasno ugrožava.

Prestavljajući Ekološko udruženje građana Koceljeve, njegov predsednik Slavko Živanović je rekao da su oni osnovani 1997. godine. On lično u Austriji radi 49 godina. Naglašava da je u toj zemlji video dosta pozitivnih rešenja koja utiču na bolju zaštitu prirode i čistog vazduha. To bi želeo da primeni i u Srbiji, posebno u svom kraju, koji obiluje raznim mogućnostima bržeg razvoja i s tim u vezi potrebom veće zaštite prirodnih potencijala.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa