30. jul 2021.30. jul 2021.
SENEC foto: HAND - IFA Armwrestling World Cup (fb strana)

SENEC foto: HAND - IFA Armwrestling World Cup (fb strana)

Debi za reprezentativce i arbitra

Reprezentacija Srbije u obaranju ruke debitovala je nedavno na međunarodnoj sceni. Srpski tim je nastupio na Svetskom kupu u Slovačkoj, gde su naši predstavnici osvojili četiri medalje, tri bronze i srebro.

Debi je imao i jedan naš sudija, reč je o Šapčaninu Milošu Zeljiću, koji je i predsednik Srpske asocijacije obaranje ruke.

foto: SENEC HAND - IFA Armwrestling World Cup (fb strana)


-Vrlo smo zadovoljni učinjenim u Slovačkoj. Kao Asocijacija postojima jako kratko, a opet smo uspeli da sastavimo reprezentaciju, otputujemo u Slovačku i budemo konkurentni. Momak iz Inđije Srđan Ivanović osvojio je dve bronze u kategoriji do 70 kg, a naša predstavnica iz Ljubovije Gordana Đurđević zaslužila je srebro i bronzu. Bilo je i zlato blizu i uveren sam da će naredni put i ono zasijati - istakao je Zeljić i dodao da je boravak u Slovačkoj i velika lekcija za sve u Savezu.

-Fenomenalna organizacija na najvišem nivou. Mnogo stvari još imamo da poboljšamo u našem savezu da bi se približili evropskom nivou i konstantno se trudimo da napredujemo. Prošao sam kompletnu obuku suđenja i želim da se usavršavam i u tom segmentu.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa