Инфо

30. јул 2021.30. јул 2021.
SENEC фото: HAND - IFA Armwrestling World Cup (фб страна)

SENEC фото: HAND - IFA Armwrestling World Cup (фб страна)

Деби за репрезентативце и арбитра

Репрезентација Србије у обарању руке дебитовала је недавно на међународној сцени. Српски тим је наступио на Светском купу у Словачкој, где су наши представници освојили четири медаље, три бронзе и сребро.

Деби је имао и један наш судија, реч је о Шапчанину Милошу Зељићу, који је и председник Српске асоцијације обарање руке.

фото: SENEC HAND - IFA Armwrestling World Cup (фб страна)


-Врло смо задовољни учињеним у Словачкој. Као Асоцијација постојима јако кратко, а опет смо успели да саставимо репрезентацију, отпутујемо у Словачку и будемо конкурентни. Момак из Инђије Срђан Ивановић освојио је две бронзе у категорији до 70 кг, а наша представница из Љубовије Гордана Ђурђевић заслужила је сребро и бронзу. Било је и злато близу и уверен сам да ће наредни пут и оно засијати - истакао је Зељић и додао да је боравак у Словачкој и велика лекција за све у Савезу.

-Феноменална организација на највишем нивоу. Много ствари још имамо да побољшамо у нашем савезу да би се приближили европском нивоу и константно се трудимо да напредујемо. Прошао сам комплетну обуку суђења и желим да се усавршавам и у том сегменту.

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa