23. septembar 2021.23. sep 2021.
Promena termina dodele priznanja (foto: Sportski savez Šabac - dodela priznanja mart 2020. godine)

Promena termina dodele priznanja (foto: Sportski savez Šabac - dodela priznanja mart 2020. godine)

Izmena termina svečane dodele priznanja Sportskog saveza Šapca

Svečana dodela priznanja najboljim sportistima i sportskim kolektivima u izboru Sportskog saveza Šapca biće organizovana prema planu, 29. septembra, ali je promenjena satnica, te će umesto od 12, svečanost biti organiozovana u sredu, od 10 časova u velikoj sali Sokolskog doma u Šapcu.

Sportski savez Šapca već tradicionalno svake godine bira najbolje sportiste i sportske kolektive našeg područja u prethodnoj godini. Tradicija je uspostavljena i po pitanju dodele priznanja laureatima, uvek je organizovana krajem februara ili početkom marta, no kao i 2020, tako i 2021. godina obeležena je nestabilnom epidemiološkom situacijom, te je rukovodstvo Saveza odlučilo da svečanost planiranu za početak godine odloži na neodređeno, odnosno period stabilnog zdravstvenog stanja na globalnom nivou.
Ipak, kako potpuna pobeda nad Kovidom još nije ostvarena, a istovremeno u želji da očuva višedecenijsku tradiciju, u Savezu su odlučili da priznanja dodele kroz šest dana, uz poštovanje svih mera borbe protiv virusa koje je propisao republički Krizni štab.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa