18. januar 2022.18. jan 2022.
Fb stranica predsednika Opštine Bogatić Milana Damnjanovića

Fb stranica predsednika Opštine Bogatić Milana Damnjanovića

Sednica Opštinskog veća opštine Bogatić: Postavljen opštinski pravobranilac

Dana 18. januara 2022. godine u maloj sali Skupštine opštine Bogatić sa početkom u 11 časova održana je 18. sednica Opštinskog veća opštine Bogatić – prva u ovoj kalendarskoj godini.

Članovi Opštinskog veća razmatrali su ukupno 10 tačaka dnevnog reda, a sednicom je predsedavao predsednik Opštinskog veća Milan Damnjanović.


Članovi Opštinskog veća jednoglasno su utvrdili predlog Odluke o izradi Plana detaljne regulacije „Vodoizvorište u Crnoj Bari” u opštini Bogatić, kao i predlog Rešenja o pribavljanju u javnu svojinu neposrednom pogodbom katastarskih parcela u K.O. Glušci i K.O. Banovo Polje radi proširenja mesnog groblja u navedenim mesnim zajednicama.

Takođe, doneto je Rešenje o utvrđivanju ekonomske cene programa vaspitanja i obrazovanja u Predškolskoj ustanovi "Slava Ković" Bogatić za 2022. godinu i Rešenje o postavljenju Opštinskog pravobranioca - na period od pet godina postavljena je Ivana Đuričić, diplomirani pravnik iz Bogatića.

Nekoliko tačaka dnevnog reda odnosilo se na Program poslovanja JKP "Bogatić" Bogatić, pa su tako većnici utvrdili predlog Zaključka o davanju saglasnosti na program poslovanja preduzeća za 2022. godinu i predlog Zaključka o davanju saglasnosti na Poseban program korišćenja sredstava subvencija iz budžeta opštine Bogatić za 2022. godinu.
fb stranica predsednika Opštine Bogatić Milana Damnjanovića

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa