Info

26. januar 2022.26. jan 2022.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za sredu, 26. januar

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 26. januar 2022. godine, pišu o transferu srpskog fudbalera Dušana Vlahovića iz Fjorentine u Juventus za 75 miliona evra, predstojećim izborima i odnosima unutar opozicije i drugim temama.

BLIC - "Vlahović u Juventusu za 75 miliona evra", o transferu srpskog fudbalera Dušana Vlahovića iz Fjorentine u Juventus. "Može li nametanje Ponoša da sruši koaliciju", o predizbornoj saradnji opozicione koalicije oko Stranke slobode i pravde i Narodne stranke.

VEČERNjE NOVOSTI - "Prvu dozu primi do 1.000 ljudi dnevno", o vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji. "Vlahović najskuplji naš igrač u istoriji", o fudbaleru Dušanu Vlahoviću koji će iz italijanske Fjorentine preći u Juventus.

DANAS - "Na rečima svi i dalje za jedinstvo", o odnosima unutar opozicije pred izbore u aprilu. "Srbija treća u svetu po višku smrtnosti", o najvećem zabeleženom povećanju broja umrlih u Srbiji u poslednjih 75 godina.

NOVA - "Litijum traže na još osam mesta", spisak lokacija na kojima su u toku ispitivanja u potrazi za rudom litijuma u Srbiji. "Otrovi u vazduhu u Novom Pazaru i Valjevu prodiru direktno u krv", o dva najzagađenija grada u Srbiji.

POLITIKA - "Povećane zahile gasa u 'Banatskom dvoru'", o zalihama energenata u Srbiji. "Srbija nikada nije išla ovakvom brzinom ka EU", izjava premijerke Srbije Ane Brnabić.
Agencija Beta
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa