26. januar 2022.26. jan 2022.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za sredu, 26. januar

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 26. januar 2022. godine, pišu o transferu srpskog fudbalera Dušana Vlahovića iz Fjorentine u Juventus za 75 miliona evra, predstojećim izborima i odnosima unutar opozicije i drugim temama.

BLIC - "Vlahović u Juventusu za 75 miliona evra", o transferu srpskog fudbalera Dušana Vlahovića iz Fjorentine u Juventus. "Može li nametanje Ponoša da sruši koaliciju", o predizbornoj saradnji opozicione koalicije oko Stranke slobode i pravde i Narodne stranke.

VEČERNjE NOVOSTI - "Prvu dozu primi do 1.000 ljudi dnevno", o vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji. "Vlahović najskuplji naš igrač u istoriji", o fudbaleru Dušanu Vlahoviću koji će iz italijanske Fjorentine preći u Juventus.

DANAS - "Na rečima svi i dalje za jedinstvo", o odnosima unutar opozicije pred izbore u aprilu. "Srbija treća u svetu po višku smrtnosti", o najvećem zabeleženom povećanju broja umrlih u Srbiji u poslednjih 75 godina.

NOVA - "Litijum traže na još osam mesta", spisak lokacija na kojima su u toku ispitivanja u potrazi za rudom litijuma u Srbiji. "Otrovi u vazduhu u Novom Pazaru i Valjevu prodiru direktno u krv", o dva najzagađenija grada u Srbiji.

POLITIKA - "Povećane zahile gasa u 'Banatskom dvoru'", o zalihama energenata u Srbiji. "Srbija nikada nije išla ovakvom brzinom ka EU", izjava premijerke Srbije Ane Brnabić.
Agencija Beta

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa