25. jun 2022.25. jun 2022.
Beta

Beta

Naslovne strane za subotu, 25. jun 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 25. jun pišu o samitu lidera Evropske unije u Briselu, o iskazima u policiji ministra odbrane Nebojše Stefanovića i bivše državne sekretarke u MUP-u Dijane Hrkalović, o maloj maturi, predstojećem festivalu Egzit (Exit), ali i o drugim aktuelnim društvenim i političkim temama.

BLIC - List donosi tekst "Top 10 nastupa na Exitu". O žrebu za Vimbldon u tekstu "Nole do Nadala preko Alkarasa".

VEČERNjE NOVOSTI - "Otvoreni Balkan stabilniji od zatvorene Unije", piše list.

DANAS - List prenosi da se izvoz u Rusiju oporavlja nakon pada a da je uvoz zbog cene gasa 2,5 puta povećan, u tekstu "Šleper do Rusije koštao 3.000 evra, a sada 11.000". O davanju iskaza Stefanović i Hrkalovićeve, pod naslovom "Predstava za javnost i pritisak na inspektora Milenkovića".

INFORMER - List piše, "Gde u Srbiji možete provesti vikend i ceo godišnji odmor". O optužbama koje je iznela bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović: "Dijana matirala Nebojšu - Podnela krivičnu prijavu zbog prisluškivanja Vučića".

KURIR - List piše: "Na čistac - Policija Hrkalovićku ispitivala šest sati, a Stefanovića tri o prisluškivanju predsednika i vezama s mafijom".

NOVA - List piše: "Papreno plaćeni putevi vode ka dužničkom ropstvu". List donosi vodič za malu maturu: "Krajem juna testovi, sredinom jula upis".

POLITIKA - "Stefanović i Hrkalović dali izjave o slučaju 'Jovanjica'", prenosi list. O Samitu EU-Zapadni Balkan "Izneverena očekivanja zapadnog Balkana na samitu u Briselu".

ALO - List piše o iskazima bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović i aktuelnog ministra odbrane Nebojše Stefanovića "Dijana potvrdila: Nebojša i Senta su imali skaj telefone".

SRPSKI TELEGRAF - "Dijana šest sati pričala o Stefanoviću i malom Senti", list piše o optužbama Dijane Hrkalović. O Samitu u Briselu list piše: "EU nas gura ka Kini i Rusiji".
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa