Info

25. jun 2022.25. jun 2022.
Foto: NUNS

Foto: NUNS

NUNS izabrao nove sastave Suda časti, Izvršnog i Nadzornog odbora

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) izabralo je danas na redovnoj Izbornoj skupštini nove sastave Izvršnog odbora, Nadzornog odbora i Suda časti za naredne četiri godine, saopštilo je to udruženje.

U Izvršnom odboru Nezavisnog udruženja novinara Srbije biće Amela Bajrović, Slobodan Georgiev, Jelena Diković, Sanja Kljajić, Nikola Lazić, Mileva Malešić, Tamara Milojević, Adam Santovac, Marko Somborac i Marina Fratucan.

Nadzorni odbor NUNS-a činiće Mijat Lakićević, Vesna Mališić, Jovanka Marović, Nedim Sejdinović i Vuk Cvijić, dodaje se u saopštenju.

Članovi Suda časti NUNS-a u narednom periodu biće Božidar Andrejić, Safeta Biševac, Igor Božić, Jovana Gligorijević i Zoran Sekulić.

Predsedniku NUNS-a Željku Bodrožiću mandat traje još godinu dana, jer je izabran na Vanrednoj izbornoj skupštini 2019. godine, posle ostavke Slaviše Lekića.

Na Skupštini su usvojene pojedine izmene i dopune Statuta združenja, koji će biti dostupan na sajtu NUNS-a.

Na Skupštini je bilo reči o novim nagradama, kao i da je ove godine prvi put raspisan konkurs za nagradu "Dragan Janjić" za najbolje radove na temu medijske pismenosti, koji je otvoren do 5. septembra ove godine.

Najavljeno je uspostavljanje fondacije u čast bivše predsednice NUNS-a Gordane Suše.

Beta

Najnoviji broj

11. avgust 2022.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa