Инфо

25. јун 2022.25. јун 2022.
Фото: НУНС

Фото: НУНС

НУНС изабрао нове саставе Суда части, Извршног и Надзорног одбора

Независно удружење новинара Србије (НУНС) изабрало је данас на редовној Изборној скупштини нове саставе Извршног одбора, Надзорног одбора и Суда части за наредне четири године, саопштило је то удружење.

У Извршном одбору Независног удружења новинара Србије биће Амела Бајровић, Слободан Георгиев, Јелена Диковић, Сања Кљајић, Никола Лазић, Милева Малешић, Тамара Милојевић, Адам Сантовац, Марко Сомборац и Марина Фратуцан.

Надзорни одбор НУНС-а чиниће Мијат Лакићевић, Весна Малишић, Јованка Маровић, Недим Сејдиновић и Вук Цвијић, додаје се у саопштењу.

Чланови Суда части НУНС-а у наредном периоду биће Божидар Андрејић, Сафета Бишевац, Игор Божић, Јована Глигоријевић и Зоран Секулић.

Председнику НУНС-а Жељку Бодрожићу мандат траје још годину дана, јер је изабран на Ванредној изборној скупштини 2019. године, после оставке Славише Лекића.

На Скупштини су усвојене поједине измене и допуне Статута здружења, који ће бити доступан на сајту НУНС-а.

На Скупштини је било речи о новим наградама, као и да је ове године први пут расписан конкурс за награду "Драган Јањић" за најбоље радове на тему медијске писмености, који је отворен до 5. септембра ове године.

Најављено је успостављање фондације у част бивше председнице НУНС-а Гордане Суше.

Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa