26. jun 2022.26. jun 2022.
Tamara Blagojević i Tamara Šašić (privatna arhiva)

Tamara Blagojević i Tamara Šašić (privatna arhiva)

Na takmičenju „Sport u policiji“ dominirale dve Tamare iz Šapca

Ekipa Policijske uprave Šabac zauzela je drugo mesto na regionalnom takmičenju "Sport u policiji". Takmičenje koje zajedno organizuju Ministarstvo unutrašnjih poslova i Sportski saveza Srbije, održava se na nivou policijskih uprava, zatim na nivou regiona, i na kraju na republičkom nivou. Sportski savez Novi Pazar je, bio domaćin regionalnog takmičenja za pet gradova: Šabac, Valjevo, Užice, Prijepolje i Novi Pazar. Pripadnici policijskih uprava nadmetali su se u pet sportskih disciplina: malom fudbalu, basketu tri na tri, streljaštvu, atletici i odbojci i nastupilo je stotinak takmičara. Prvo mesto osvojila je ekipa Prijepolja.

Među Šapčanima su se istakle dve dame: Tamara Blagojević i Tamara Šašić. Blagojevićeva je bila ubedljivo prva na kuperovom testu, dok je Šašićeva dominirala u trci na 400 metara.
Ekipa Šapca osvojila je prvo mesto i u basketu tri na tri.

Tamara Šašić, o kojoj je „Glas Podrinja“ pisao pre nekoliko meseci, prošle godine je na republičkom takmičenju u disciplini kuper zauzela drugo mesto. Sada se prvi put oprobala u trci na 400 metara, koja nije njena disciplina, jer uglavnom trči brdske trke i znatno duže deonice.

Početkom septembra održaće se republičko takmičenje, na kom će nastupiti i predstavnici PU Šabac.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa